Onderhoud en reparaties aan auto’s van alle merken in Apeldoorn

Neem contact op

Wilt u er zeker van zijn dat u altijd veilig de weg op gaat, dan is het belangrijk dat uw auto goed wordt onderhouden. Bij Garage Steenbergen in Apeldoorn verzorgen wij groot en klein onderhoud aan uw auto en repareren wij mankementen en storingen, zodat u altijd veilig achter het stuur zit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Garage Steenbergen is een BOVAG-garagebedrijf

Voor elk type auto hebben fabrikanten eigen onderhoudsschema's. Onderhoudt u de auto volgens dit schema, dan gaat uw auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem.

 

Naast de gebruikelijke beurten voor onderhoud van uw auto, kunt u ook voor al het overig onderhoud terecht bij Garage Steenbergen. Denk hierbij aan werkzaamheden als:

1

  • Remsystemen, zoals remblokken en schijven vervangen

  • Uitlaatsystemen, uitlaat monteren of lassen

  • Wielophanging, spiraalveren of schokbrekers vervangen

  • Aandrijving, zoals distributieriem vervangen

  • Elektrische systemen onderhouden

Een lekke uitlaat, kapot achterlicht, beschadigde ruit, vervelend geluid in de motor, het zijn van die ongemakken die u zo snel mogelijk hersteld wilt hebben. Voor al deze gevallen kunt u altijd bij ons terecht.

Wij zijn LUK-koppelingsspecialist

Het vervangen van een koppeling luistert tegenwoordig nauw, maar voor ons is dat geen probleem want wij zijn LUK–koppelingsspecialist.

De Duitse koppelingenfabrikant LUK is een sterke partner van bijna alle autofabrikanten in Europa, Amerika en Azië. Eén op de vier nieuwe auto's rolt van de band met een LUK-koppeling. Bovendien biedt LUK alle ondersteuning voor de vakman om een professionele vervanging van de koppeling of een reparatie uit te voeren, zoals technische informatie, opleidingen en speciaal gereedschap.

De airco-service van Garage Steenbergen

Elk seizoen een aangename temperatuur in uw wagen, daar zorgt uw aircosysteem voor. Om optimaal hiervan te genieten is het belangrijk dat u uw aircosysteem goed onderhoudt. Regelmatige controle beperkt de kans op defecten en is dus ook gunstig voor uw portemonnee.

Vakkundig monteurs en autospecialisten

Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur voor de meeste merken. Als goed opgeleide vakmensen, met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur, voeren wij snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten en reparaties uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan nodig is.

 

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. Vooraf informeren wij u duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien de reparatie duurder dreigt uit te vallen. Op die manier weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Bel of mail ons vandaag nog voor een offerte! Bel 055 - 366 74 16 of laat een bericht achter op de contactpagina.