Laat uw auto APK keuren door de professionele keurmeester in Apeldoorn

Neem contact op

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Nederland wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid, en ter bescherming van het milieu. De gecertificeerde keurmeester van Garage Steenbergen in Apeldoorn voert de APK-keuring snel en vakkundig voor u uit. Maak vandaag nog een afspraak.

Over de APK

De APK is slechts een momentopname van de veiligheid van een auto, uw auto heeft daarnaast ook onderhoud nodig. De APK heeft, afgezien van de emissie-eisen, niets met de motor van uw auto te maken. Of olie en koelvloeistof nog op peil zijn is voor de APK niet van belang, maar wel voor uw auto. Uw auto kan uitstekend remmen, terwijl de remblokken al behoorlijk versleten zijn. Dit soort zaken valt onder onderhoud.

 

Tevens zijn diverse onderdelen die bij de APK jaarlijks gecontroleerd worden, onderhevig aan beschadigingen. Denk aan uw banden: u kunt door een "stoeprandje" een dag na de APK al een scheur in de band hebben en dus een potentiële klapband. Regelmatig onderhoud van uw auto is dus belangrijk.

 

Wij verzorgen de APK en roetmeting voor personenauto's, bedrijfswagens en campers tot een gewicht van 3500 kg en een hoogte van 2.70 m. Voor een APK, onderhoud en grotere reparaties vragen wij u ons te bellen voor het maken van een afspraak. Voor kleine dingen als een lampje, of een geluidje kunt u altijd even langsrijden.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw APK. Bel 055 - 366 74 16.