Professioneel autoschadeherstel in de regio Apeldoorn

Meld uw schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is belangrijk dat zowel zichtbare als verborgen schade aan uw auto wordt herkend. Garage Steenbergen uit Apeldoorn beoordeelt uw schade en zorgt voor professioneel en snel herstel. Ook bij taxatie van de schade door uw verzekeringsexpert staan wij tot uw dienst. Heeft u schade aan uw auto? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Een offerte voor uw autoschade

Als u autoschade heeft geleden, wilt u graag zo snel mogelijk een duidelijke, professioneel opgemaakte offerte voor uw verzekering. Neem zo snel mogelijk na de schade contact met ons op, zodat wij de schade kunnen beoordelen, zodat wij vaak nog dezelfde dag een offerte voor u kunnen opmaken. Vervolgens zullen we in overleg met u bepalen wat de volgende stappen zijn.

Let op verborgen schade

Ook bij een kleine aanrijding met een paaltje kan er binnenin de auto schade ontstaan die u niet direct ziet. Om ervoor te zorgen dat u niet opeens met pech langs de weg staat, omdat u een lek in uw radiator over het hoofd heeft gezien, is het belangrijk om ook na kleine aanrijdingen en schadegevallen uw auto te laten controleren door een ervaren monteur. Neem altijd contact met ons op en wij kunnen u adviseren over wat de beste manier is om met uw schadegeval om te gaan.

Heeft u schade aan uw auto? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een afspraak.